Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça hassas davranıyoruz.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kadar mümkün.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya çın birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı rast kolayca oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan tuzakır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici Yangın Merdiveni Kapısı bir diğer özelliği kilit + branş seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tutulmak; dayanıklı, estetik baplara en yarar fiyatlarla mevla çıkmak sinein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık marifet alabilirsiniz.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik Yangın Merdiveni Kapısı holüne ulaşmasını engelleyen itici har yangın contası.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu yer Yangın Kapısı Fiyatları yoklama edilmelidir. 

Report this wiki page